مشاوره خرید :
49986000
۰۲۱
وبلاگ

پروفیل گالوانیزه

پروفیل گالوانیزه

پروفیل گالوانیزه

پروفیل ها از جمله محصولات فولادی هستند که به اشکال مختلف در صنعت ساختمان مورد استفاده قرار می گیرند. خواص قابل توجه فولاد که باعث برتری آن نسبت به سایر مصالح ساختمانی می شود مانند کشش، شکل پذیری و مقاومت در برابر فشار و کشش است. در ادامه با پروفیل گالوانیزه که یکی از پرکاربردترین پروفیل ها در ساختمان سازی است بیشتر آشنا خواهیم شد. این پروفیل برای تقویت و استحکام قاب درب و پنجره برای جلوگیری از تغییر شکل قاب آنها در برابر فشار استفاده می شود. البته آرماتور در و پنجره تمام کاربرد این پروفیل ها نیست. در این مقاله می خواهیم پروفیل های گالوانیزه را به شما معرفی کنیم و از انواع، روش های ساخت و مشخصات آن برای شما بگوییم.

پروفیل های گالوانیزه به دو روش گالوانیزه سرد و گرم تولید می شوند که به دلیل مقاومت در برابر خوردگی در مقاوم سازی درب و پنجره ها استفاده می شود.

پروفیل گالوانیزه

پروفیل گالوانیزه چیست؟

تولید پروفیل های گالوانیزه یا پروفیل های فولادی گالوانیزه یک فرآیند شیمیایی، الکتریکی یا مکانیکی است که در آن یک پوشش محافظ (معمولا روی) به فولاد یا آهن اضافه می شود تا از خوردگی فلز اصلی جلوگیری شود. گالوانیزه کردن یا پوشش دهی فلزات فرآیندی است که از 300 سال پیش آغاز شده و سابقه طولانی دارد. فرآیند گالوانیزه کردن به نام لوئیجی گالوانی دانشمند ایتالیایی و مخترع این روش نامگذاری شده است. یکی از متداول ترین روش های تولید این پروفیل ها تولید پروفیل های گالوانیزه گرم است که در آن قطعات در مذاب غوطه ور می شوند و با توجه به اینکه قیمت پروفیل گالوانیزه به عوامل مختلفی از جمله ضخامت، ابعاد و نوع بستگی دارد. تولید، بررسی روش تولید مهم است. گالوانیزه کردن یکی از مقرون به صرفه ترین راه ها برای محافظت از فولادها در محیط های خورنده است.

روش های دیگری مانند روش سرد و الکترولیتی نیز وجود دارد که در ادامه به معرفی آنها می پردازیم.
همانطور که گفته شد از پروفیل های گالوانیزه برای تقویت و تقویت درب و پنجره های تخته سه لا استفاده می شود. اگرچه اشاره کردیم که این پروفیل ها از فولاد ساخته شده اند، پروفیل های گالوانیزه ممکن است گاهی از آلیاژهای آهن و روی ساخته شوند. اما چگونه فولاد یا آهن گالوانیزه از آن فلز محافظت می کند؟ تا زمانی که پوشش سالم و دست نخورده باشد از خوردگی فلز زیرین جلوگیری می شود.

حتی برای نتایج بهتر گالوانیزه کردن، کرومات روی به عنوان یک فرآیند صنعتی استفاده می شود. حتی اگر گالوانیزه نتواند از فلز زیرین محافظت کند و فلز پایه در معرض خوردگی قرار گیرد، عملکرد محافظتی پروفیل گالوانیزه تا زمانی که روی در کل منطقه حذف شود ادامه می یابد.

پروفیل ترکیبی

مشخصات و ویژگی های قوطی گالوانیزه

پروفیل ها یا قوطی های فلزی در صنایع مختلف کاربردهای متفاوتی دارند. قوطی ها دارای ویژگی ها و کاربردهای خاصی هستند که با هیچ محصول دیگری قابل مقایسه نیستند. پروفیل گالوانیزه یک بخش توخالی از فلز است که از ورق فلزی تولید می شود. اکثر پروفیل ها از فولاد ساخته شده اند و در برابر زنگ زدگی و خوردگی مقاومت ویژه ای دارند. قوطی گالوانیزه محصولی از ورق های فولادی گالوانیزه است که به روش نورد سرد و گرم تولید می شود و به دلیل پوشش دهی از مقاومت بالایی در برابر سایش و خوردگی برخوردار است.
قوطی گالوانیزه نوعی پروفیل است که به دلیل خاصیت ضد خوردگی بیشتر در صنایع و قطعات در معرض زنگ زدگی کاربرد دارد. علاوه بر درها، پنجره ها و نماهای بیرونی ساختمان که در مواجهه با آب و هوا یا رطوبت بیشتر دچار فرسودگی و خوردگی می شوند، قوطی های گالوانیزه نیز برای تقویت پنجره های کششی استفاده می شود.

قوطی های گالوانیزه کاربردهای زیادی دارند که در زیر به معرفی برخی از آنها می پردازیم:

  • تولید انواع لوله های فلزی
  • محافظت در برابر قطعات با ارزش ساختمان
  • تولید سینی کابل در محیط های خانگی و صنعتی
  • قاب بندی در و پنجره

 

بهترین قیمت موجود در بازار و ارسال به تمام نقاط تهران و ایران.

کاربرد پروفیل های گالوانیزه

بیشتر پروفیل های گالوانیزه برای ساخت پنجره های پی وی سی استفاده می شود. از پیچیدگی های آن می توان از ضایعات، افتادگی و مقابله با آنها استفاده کرد. قیمت انواع بر اساس همان کاربرد و موارد خاص مانند ضخامت و طول ویژگی ها می باشد. یکی دیگر از ویژگی های پروفیل های گالوانیزه افزایش مقاومت و استحکام در برابر فشارهای جوی و باد در ساختمان های بلند می باشد. پنجره های ساختمان ها و برج هایی که در ارتفاعات بسیار بالا تحت تاثیر قرار می گیرند تحت فشار قابل توجهی قرار دارند. در طبقات پایین، مواردی مانند خود ساختمان می توانند در دراز مدت به قاب پنجره ها فشار بیاورند.
برای انتخاب اندازه پروفیل گالوانیزه به پنجره توجه کنید. ضخامت پروفیل های گالوانیزه معمولا از یک میلی متر شروع می شود و با توجه به کاربری افزایش می یابد. هر چه سطح پنجره بزرگتر باشد، فشار روی پنجره بیشتر می شود و ضخامت پروفیل های گالوانیزه نیز تا چه اندازه باید افزایش یابد.
استفاده از این پروفیل ها به دلیل پوشش دهی در محیط های بیرونی رایج است. اگر محیط های بیرونی زیادی داشته باشند در ساخت انواع لوله در پارکینگ ها، قطعات خاص در سازه های ساختمانی و به طور کلی در ساخت درب و پنجره استفاده می شود.

انواع پروفیل گالوانیزه گلخانه ای

  • پروفیل گلخانه ای سبک
  • پروفیل گلخانه ای کشاورزی
  • پروفیل گلخانه ای صنعتی
  • پروفیل گلخانه ای سنگین

نتیجه

گالوانیزه کردن یکی از مقرون به صرفه ترین راه ها برای محافظت از فولادها در برابر محیط های خورنده است. پروفیل های گالوانیزه با توجه به درب و پنجره بودن پروفیل ها بهترین محیط های خارجی را انتخاب می کنند. با این حال، پروفیل های گالوانیزه نیز در داخل خانه استفاده می شود. روش های مختلف تولید پروفیل های گالوانیزه کاربرد، کاربرد و کاربرد آنها را متفاوت می کند که در نهایت بهترین انتخاب برای جلوگیری از خوردگی، زنگ زدگی و افزایش مقاومت درب و پنجره است.

 

 

 

📌 مطالب پیشنهادی :

5/5 - (2 امتیاز)

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید
فروشگاه
سایدبار
علاقه مندی ها
0 موارد محصول
حساب کاربری من