مشاوره خرید :
49986000
۰۲۱
وبلاگ

پروفیل مبلی چیست؟

پروفیل مبلی محصولی است که از  ورق فولادی سرد با ضخامت 0.7 الی 1.5 میلیمتر تولید می گردد. پروفیل مبلی از، رایج ترین قوطی پروفیل مبلی با سطح مقطع مربع و یا قوطی سبک با سطح مقطع مستطیل شکل است .

قیمت پروفیل سبک در ضخامت شش دهم به دلیل کندی فرآیند تولید و ایجاد ضایعات ورق، همیشه گرانتر از دیگر ضخامتها میباشد.

قیمت پروفیل مبلی همیشه به قیمت ورق روغنی تولید میشود به همین دلیل قیمت آن به قیمت ورق روغنی بستگی دارد . این نوع پروفیل سبک به نام مبلی نیز خوانده می شود ، این پروفیل دارای 13 نوع ضخامت است که عموما از ضخامت شش دهم میل 0.6 تا ضخامت یک و نیم میل 1.5 تولید می شود.

در صنعت به پروفیل مبلی به دلیل سبکی در وزن و ضخامت، پروفیل سبک نیز گفته می شود. این نوع پروفیل در بسیاری از صنایع و تولیدات مانند ساخت پایه میز، صندلی و تخت، در تولید انواع اگزوز خودرو، تولید بدنه و فرمان خودرو، کانکس و کانتینر، ساخت لوازم خانگی و هزاران نوع تولیدات دیگر استفاده می گردد، در نتیجه قیمت پروفیل سبک در بهاء تمام شده بسیاری از کالاها تاثیرگذار می باشد.

قوطی در جنس‌های مختلفی تولید می‌شود، که از مهمترین آنها می‌توان به قوطی فولادی، آهنی، آلومینیمی و … اشاره کرد، که معمولا قوطی آهنی از پرکاربردترین مقاطع قوطی است.

از مهمترین کاربردهایی که قوطی‌ها می‌توانند داشته باشند، می‌توان موارد زیر را نام برد:

  • صنعت خودرو سازی و حمل و نقل
  • لوازم پزشکی
  • لوازم خانگی
  • صنعت ساختمان و عمران
  • لوازم ورزشی و تفریحی

 

وزن پروفیل مبلی

 

عوامل موثر بر قیمت پروفیل مبلی

قیمت پروفیل مبلی تا حد زیادی وابسته به کیفیت محصول تولید شده است. کیفیت پروفیل نیز به ورق روغنی که از آن ساخته شده بستگی دارد. هر چه کیفیت ورق روغنی بالاتر باشد بالطبع کیفیت پروفیل تولید شده از آن نیز بالاتر است. به عنوان عامل دوم و تاثیرگذار بر کیفیت پروفیل مبلی یا پروفیل سبک نحوه صحیح جوشکاری پروفیل است. پروفیلهای مبلی با جوش دو سر ورق تولید می شوند. برای خنک کاری فرایند جوشکاری از آب و صابون استفاده می شود. پس از انجام فرایند جوشکاری چنانچه محلول آب و صابون از داخل قوطی سبک خارج نشود می تواند باعث زنگ زدگی و افت کیفیت محصول شود.

قیمت پروفیل مبلی به کارخانه تولیدکننده آن هم بستگی دارد. محصولات برخی از تولیدکنندگان در مقایسه با دیگر کارخانه از کیفیت بالاتری برخوردار هستند، در نتیجه قیمت بالاتری نیز دارند. از تولیدکنندگان با کیفیت پروفیل مبلی می توان به پروفیل مبلی ساوه اشاره کرد.

ویژگی و مزایای پروفیل سبک

به طور کلی، پروفیل سبک در دو نوع بدون درز و درزدار تولید شده که هر کدام در موارد متفاوتی قابل استفاده هستند. لوله‌های بدون درز، همان طور که از نام آن‌ها پیداست، فاقد هرگونه درز هستند و در عین داشتن قطر و دیواره‌های نازک، مقاومت و استحکام زیادی در مقابل فشارهای درونی و بیرونی دارند؛ این در حالی است که لوله‌های درزدار، از نظر وزنی نسبت به انواع بدون درز، سنگین‌تر هستند.

از مهم‌ترین ویژگی‌های پروفیل سبک، می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

فرم‌پذیری عالی، تنوع وزنی زیادی، سطح با کیفیت، قابلیت آبکاری، دارای قطر و ضخامت بسیار دقیق، ابعاد مطلوب.

روش های تولید پروفیل مبلی

پروفیل مبلی به ۳ روش تولید میشود اما دقت داشته باشید که دو روش اول مرسوم تر و روش سوم کمتر مورد استفاده قرار میگیرد.

در روش اول، ابتدا رول ورق را به صورت تسمه برش میدهند. سپس تسمه را به وسیله دستگاه فرمینگ پیچانده و به شکل لوله در می آورند. در مرحله بعد بایستی لبه های مماس شده به یکدیگر جوشکاری شده تا به اتصال برقرار شود. در نهایت برای اینکه شکل مقطع را از لوله به مستطیلی و یا مربعی تغییر دهند، به سراغ مرحله سایزینگ رفته که در آنجا با اعمال فشارهای چند جانبه شکل مقطع حاصل میشود.

در روش دوم، مشابه روش اول ابتدا تسمه هایی از رول ورق بریده میشود. سپس این تسمه ها توسط دستگاه فرمینگ خم شده تا گوشه های مقطع ایجاد شود. سپس دو لبه پروفیل به یکدیگر جوش داده میشود. همانطور که ملاحظه کردید دو روش فوق در مرحله دوم و سوم ساخت با یکدیگر تفاوت دارند.

در روش سوم که روشی غیرمتداول در تولید پروفیل مبلی است، از کنار هم قرار دادن و سپس جوش دادن دو نیم پروفیل استفاده میکنند. در این حالت با توجه به اینکه دو درز جوش در ساختار وجود دارد، کیفیت پروفیل ساخته شده نسبت به دو روش قبلی کمتر بوده و لذا این روش تقریبا مورد استفاده قرار نمیگیرد.

کاربردهای پروفیل سبک

از پروفیل سبک در صنایع مختلفی استفاده می‌شود که عبارتند از:

تولید مبلمان اداری و خانگی، ساخت تجهیزات صنایع هوایی، مورد استفاده در صنعت خودروسازی، ساخت تجهیزات و مبلمان شهری، ساخت دوچرخه، ساخت تابلوهای تبلیغاتی

 

بهترین قیمت موجود در بازار و ارسال به تمام نقاط تهران و ایران.

ویژگی و مزایای پروفیل سبک چیست ؟

به طور کلی، پروفیل سبک در دو نوع بدون درز و درزدار تولید شده که هر کدام در موارد متفاوتی قابل استفاده هستند. لوله‌های بدون درز، همان طور که از نام آن‌ها پیداست، فاقد هرگونه درز هستند و در عین داشتن قطر و دیواره‌های نازک، مقاومت و استحکام زیادی در مقابل فشارهای درونی و بیرونی دارند؛ این در حالی است که لوله‌های درزدار، از نظر وزنی نسبت به انواع بدون درز، سنگین‌تر هستند.

مهم‌ترین ویژگی‌های پروفیل سبک چیست؟

از مهم‌ترین ویژگی‌های پروفیل سبک، می‌توان به موارد زیر اشاره کرد، فرم‌پذیری عالی، تنوع وزنی زیادی، سطح با کیفیت، قابلیت آبکاری، دارای قطر و ضخامت بسیار دقیق، ابعاد مطلوب.

5/5 - (3 امتیاز)

مطالب مرتبط

1 نظر در “پروفیل مبلی چیست؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید
فروشگاه
سایدبار
علاقه مندی ها
0 موارد محصول
حساب کاربری من